Idees de viatges

Descobreix les millors rutes amb càmper des de Tarragona

Si cerques l’aventura perfecta per a aquest estiu, no busquis més. A Campermòbil, la teva empresa de lloguer de càmpers i caravanes, us oferim emocionants rutes per gaudir del mes d’agost de la manera més refrescant possible. Amb Tarragona com a punt de partida i un vehicle completament equipat, podràs explorar els meravellosos paisatges de la Costa Daurada, la Costa Brava, o endinsar-te a les muntanyes i paratges naturals més captivadors.

Imagina recórrer platges de sorra daurada, submergir-te en aigües cristal·lines, o delectar-te amb la rica història i cultura que abunda en aquesta regió d’Espanya. Ja sigui que prefereixis el bullici de la costa o la tranquil·litat de les muntanyes, les nostres rutes amb càmper et permetran experimentar la llibertat de viatjar al teu propi ritme mentre et submergeixes en algunes de les destinacions més espectaculars que Tarragona i els seus voltants tenen per oferir.

Ruta 1: Costa Daurada i Delta de l’Ebre
  1. Tarragona: Comença el teu viatge a la ciutat de Tarragona, on pots explorar el seu impressionant patrimoni romà i gaudir de les platges.
  2. Salou: Conegut per les seves platges de sorra fina i la seva animada vida nocturna, Salou és un lloc ideal per als amants de la platja i la diversió.
  3. Cambrils: Continua cap a Cambrils, un bell poble pesquer amb una rica tradició culinària. Aquí podràs gaudir de deliciosos mariscs i peix fresc.
  4. Delta de l’Ebre: Dirigeix-te al Delta de l’Ebre, un impressionant paratge natural d’aiguamolls i arrossars. Gaudeix de la natura, fes albirament d’aus i realitza passejades amb vaixell pel riu.
Ruta 2: Costa Brava i Girona
  1. Tarragona: Inicia el teu recorregut a Tarragona i explora els seus carrers empedrats i ruïnes romans abans de dirigir-te cap a la Costa Brava.
  2. Sitges: Coneguda pels seus festivals i ambient artístic, Sitges ofereix platges belles i una gran varietat de restaurants i bars.
  3. Calella de Palafrugell: Descobriu aquest encantador poble de pescadors amb cales d’aigües cristal·lines i casetes blanques.
  4. Parc Natural del Cap de Creus: Endinseu-vos a l’interior i exploreu aquest impressionant parc natural ple de penya-segats, cales i paisatges únics.
Ruta 3: Muntanyes de Montserrat i Pirineus
  1. Tarragona: Com a punt de partida, explora Tarragona i els seus voltants abans d’endinsar-te a l’interior.
  2. Montserrat: Dirigeix-te cap a la muntanya màgica de Montserrat, coneguda pel seu monestir benedictí i espectaculars formacions rocoses.
  3. Parc Natural del Cadí-Moixeró: Continua cap al nord i explora aquest impressionant parc natural que ofereix oportunitats per fer senderisme, escalada i altres activitats a l’aire lliure.
  4. La Cerdanya: Gaudeix d´un ambient més relaxat en aquesta comarca als Pirineus, on podràs trobar bells paisatges i activitats com passejades a cavall o bicicleta.

Recordeu que, especialment a l’agost, molts llocs turístics poden estar concorreguts, per la qual cosa us recomanem reservar amb anticipació i ser respectuós amb l’entorn natural i les comunitats locals. Esperem que aquestes rutes t’inspirin a gaudir d’un emocionant viatge amb càmper o autocaravana des de Tarragona durant un calorós agost! Bon viatge!

Viatja al teu estil amb Campermòbil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *