Crafter

 Cap de setmana3-6 dies7-14 dies+14 dies
Temporada altaN.D.N.D.140€130€
Temporada mitja295€150€130€120€
Temporada baixa295€130€120€100€
Temporada alta: Juliol, Agost i ponts Abril a Octubre amb S.Santa
Temporada mitja: Abril, Maig, Juny, Setembre i ponts de Novembre a Març
Temporada baixa: Resta de dies

La Crafter és la germana gran de la família Volkswagen, si el que busques es viatjar en Camper però amb les comoditats d’una motor home aquest és el teu vehicle.

Dins del vehicle trobaràs espai per tota la teva família, amb capacitat per viatjar 4 persones i dormir, segons configuració, de 2 a 4 persones.

El confort queda garantit amb equip de climatització, de nit la calefacció estacionaria et permetrà tenir una temperatura optima amb el motor apagat.

Quan t’aturis gaudiràs de tots els elements de Camper que porta la mateixa, Quan sigui la hora de descansar, els seus dos llits (segons configuració) permeten dormir fins a 4 persones.

Si tot això no fos suficient, disposem d’un llistat d’altres equipaments que et podrem llogar per fer el teu viatge més satisfactori.

Conduir-lo serà molt fàcil i divertit. Les seves mides contingudes, 5,5 m. de llargada i 2,5 m. d’alçada faran que puguis conduir amb total seguretat per carreteres i autopistes.

Disposa de tendal extensible al lateral, joc de taula i dues cadires de càmping. A dins tot el confort d’una petita vivenda, menjador amb taula per 4 persones, cuina, de dos focs, nevera gran, pica i lavabo equipat amb dutxa i lavabo.