Rent and Go

Rent and Go and No Worries. Si vens de lluny, sinó vols complicar-te la vida preparant tot l’equip per la furgoneta o senzillament no tens l’equipament i l’hauries de comprar, Campermòbil t’ofereix aquest servei per estalviar-te, temps, feina i maldecaps. Tu preocupat només de la teva aventura, la teva roba, els teus gadgets, la resta es cosa de Campermòbil.

Quan arribis, trobaràs la Califòrnia apunt pel teu viatge,  no et preocupis de res més, tot el parament de llits, cuina i de càmping necessari pel teu viatge, fins i tot allò que ara no penses que podràs necessitar. Per un preu tancat, independentment del dies del teu viatge. Consulta a FAQS la llista per veure en concret que inclou el paquet Rent and Go. A banda, si tot això no és suficient tenim encara més opcions, pots completar la teva Campermòbil amb la resta d’accessoris, com per exemple, GPS, el WC higiènic, o cadires addicionals. Estarem encantats de escoltar si tens alguna necessitat addicional.

Tenim dos paquets:

– Conveniència Kit personal

Paquet per a una persona, compost de tota la roba per dormir, coixí, sac o manta, llençols, tovalloles, plats pla i fondo, bol de cereals, tassa pel cafè, vasos, forquilles ganivet, cullera gran i petita i paper higiènic.

El preu és de 50 euros, el paquet

– Conveniència Kit Cuina i Càmping

Inclou tot el conjunt d’estris de cuina necessaris per cuinar, cassoles, paella, cullera, estris de neteja, obridor, ganivet, estisores, taula per tallar, tetera, il·luminació Led solar de càmping, estora exterior, drap de cuina i una corda per penjar roba.

El preu del paquet és de 95 euros