La passió per viatjar

Campermòbil neix de la passió del viatge i de les furgonetes Califòrnia. Fundada des i a partir d’una concessió Volkswagen per un equip de gent amants del món camper, hem volgut posar a l’abast dels clients els nostres vehicles perque gaudiu d’experiències per recordar. El nostre objectiu es posar tot el necessari perquè la teva aventura camper sigui inoblidable.

Les Volkswagen Califòrnia i la Crafter ‘Yellowstone’ són perfectes per arribar a qualsevol punt que et proposis, sense renunciar al confort que suposa una cuina i una nevera integrada o un llit de matalàs amb làmines. Pots anar a prop o lluny, el seu confort de marxa, el seu poc pes i la seva ergonomia et portaran còmodament allà on vulguis. Vagis per autopista o per carreteres secundàries, la seva moderada dimensió, 4.90 metres de llargada i 1.90 d’alçada, et permetrà moure’t amb agilitat per aquests terrenys. I si al final la ciutat et crida podràs circular per les ciutats amb comoditat i fins i tot entrar als pàrquings soterranis de la majoria de les ciutats.

Però si encara vols viatjar més còmode i no renunciar a una autentica vivenda amb rodes, llavors la Grand California es el teu vehicle, bona circulació en autopista, pot passar per pistes, i quan paris gaudeix de totes les comoditats del teu menjador, cuina o fins i tot lavabo amb dutxa

A Campermòbil el compromís amb el confort, la higiene i la seguretat són innegociables. Ens comprometem a tenir sempre vehicles nous, nets i repassats per dins i per fora després de cada servei.amb totes les revisions amb tots els elements de seguretat necessaris.
Trobarás el màxim equipament per la teva aventura sigui completa i no es suficient amb el equipament bàsic t’oferim opcions a mida de les teves necessitats. Tambè ens agrada implicar-nos en el teu viatge si et cal i et podem ajudar tant en la logística com en el trajecte.
I sobretot et garantim tenir un preu clar i just pel servei donat, amb condicions comprensibles i assenyades a l’ús del vehicle que no facin la teva aventura complicada i incerta.

 

Ho trobaràs tot a punt

 

Si vens de lluny, sinó vols complicar-te la vida preparant tot l’equip per la furgoneta o senzillament no tens l’equipament i l’hauries de comprar, Campermòbil t’ofereix aquest servei per estalviar-te, temps, feina i maldecaps. Tu preocupat només de la teva aventura, la teva roba, els teus gadgets, la resta es cosa de Campermòbil.

Quan arribis, trobaràs la Califòrnia apunt pel teu viatge,  no et preocupis de res més, tot el parament de llits, cuina i de càmping necessari pel teu viatge, fins i tot allò que ara no penses que podràs necessitar. Per un preu tancat, independentment del dies del teu viatge. Consulta a FAQS la llista per veure en concret que inclou el paquet Rent and Go. A banda, si tot això no és suficient tenim encara més opcions, pots completar la teva Campermòbil amb la resta d’accessoris, com per exemple, GPS, el WC higiènic, o cadires addicionals. Estarem encantats de escoltar si tens alguna necessitat addicional.

– Conveniència Kit personal

Paquet per a una persona, compost de tota la roba per dormir, coixí, sac o manta, llençols, tovalloles, plats pla i fondo, bol de cereals, tassa pel cafè, vasos, forquilles ganivet, cullera gran i petita i paper higiènic. El preu és de 50 euros, el paquet

– Conveniència Kit Cuina i Càmping

Inclou tot el conjunt d’estris de cuina necessaris per cuinar, cassoles, paella, cullera, estris de neteja, obridor, ganivet, estisores, taula per tallar, tetera, il·luminació Led solar de càmping, estora exterior, drap de cuina i una corda per penjar roba. El preu del paquet és de 95 euros