Aquest estiu serà molt diferent a qualsevol altre, però estem segurs que el podrem viure igual d’intensament i gaudint de cada moment. Desde Campermòbil volem presentar-te una forma diferent de gaudir del teu lleure per aquest estiu:

 

  • Una forma de viatjar individual que permet guardar tota la distancies socials, quan i com tu vulguis. 

 

  • Gaudir d’un espai lliure de covid19, particular i individual i amb totes les garanties del nostre programa de higiene amb ozó.

 

  • Poder anar a allà on desitgis sense restriccions de mesures de seguretat ni complicacions de quarantenes. 

 

Higiene de les nostres campers

 

Les nostres campers estan sotmeses a un rigorós pla higiènic d’acord amb les recomanacions de les autoritats sanitàries. A part d’una desifencció en profunditat de tots i cadascun dels espais i racons de la furgoneta, hi apliquem un tractament especial de desinfecció amb ozó.

Utilitzat com a desinfectant, l’ozó té una acció molt ràpida a baixes concentracions (tant en aigua com en aire), sent molt eficaç en l’eliminació de fongs, bacteris, virus i protozous, així com en la degradació de compostos químics com els COV ( compostos orgànics volàtils), i aquells responsables de les males olors, de manera que un benefici addicional de la desinfecció amb ozó és la desodorització. A més, es descompon molt ràpidament (és una molècula molt inestable, la seva vida mitjana és de 20-60 minuts) per la qual cosa no deixa residual.

 

Mobilitat i desescalada

 

La mobilitat durant les properes setmanes estarà subjecte a les fases de la desescalada:

 

Fase 1:  En aquesta fase es pot reprendre l’activitat de lloguer d’autocaravanes i caravanes, així ́ com l’apertura de les àrees de pernocta. Els clients que tinguin vehicles propis també́ podran moure’s amb ells amb tota la família amb la que convisquin, sempre dins de la seva regió sanitària. 

 

Fase 2: Es permetrà la mobilitat dins la mateixa província o regió sanitària en el cas de Catalunya. Ara bé, s’ha de tenir en compte que no totes les poblacions d’una província estaran en la mateixa fase. Només es podrà viatjar o desplaçar-se per zones dins la província però que estiguin en fase 2. 

 

Fase 3: Es permetrà la mobilitat entre províncies, es a dir, per tot Catalunya. Això si, sempre i quan siguin zones en fase 3. 

 

Un cop superada la fase 3, desapareixeran les restriccions de mobilitat.

 

El millor servei

 

Com sempre, el nostre objectiu és posar tot el necessari perquè la teva aventura camper aventura sigui inoblidable, i ens comprometem a:

  • Tenir sempre vehicles nous, amb totes les revisions amb tots els elements de seguretat necessaris.
  • Vehicles nets i repassats per dins i per fora després de cada servei.
  • Amb el màxim equipament per la teva aventura sigui completa.
  • Si no es suficient amb el equipament bàsic t’oferim opcions a mida de les teves necessitats.
  • Ens impliquem en el teu viatge si et cal i et podem ajudar tant en la logística com en el trajecte.
  • A tenir un preu clar i just pel servei donat, amb condicions comprensibles i assenyades a lús del vehicle que no facin la teva aventura complicada i incerta.

 

I a més, en la situació actual, si fas la reserva durant maig o juny i la situació sanitària no et permet realitzar el viatge que havies planificat, et retornem l’ímport íntegre de la reserva.