La Camper tot terreny

Ens agrada molt presentar-vos una novetat en la nostra gamma de vehicles que farà que les vostres escapades siguin encara més apassionants. Si ja resulta tota una aventura poder gaudir de la carretera amb totes les comoditats de les nostres campers, ara li hem d’afegit un component que puja bastants graons el nivell d’emoció i tambè de versatilitat: una camper amb totes les característiques dels vehicles 4×4.

És una unitat especial equipada amb kit de suspensió elevada Desert HD de la casa Seikel i pneumatics All Road de la casa BF Goodric. La preparació s’ha centrat en augmentar les seves capacitats tot terreny amb detalls clau que permetran superar gairebé qualsevol obstacle. En primer lloc, aquest eaquipament li dona una elevació adicional d’uns 8 cm respecte qualsevol de les altres unitats convencionals de Volkswagen California. I per si totes aquestes característiques no fòssin prou  per vèncer qualsevol dels obstacles fora ruta que et puguis trobar porta porteccions de baixos per motor, diferencial i els diposits.

Juntament amb les característiques anteriors, la Ocean, amb el seu motor de 150 cavalls, el canvi automatic i el bloqueig de diferencials, te un comportament asimilable a qualsevol vehicle 4X4 dels que volten per les pistes més enfilades.

Per acabar-ho de complementar, té el que no tenen cap dels vehicles convencionals de 4X4 i que fa que especials els nostres vehicles camper: habitabilitat; equipat amb tendals; dos llits on poden dormir fins a 4 persones, cuina, nevera, lavabo químic, i dutxa externa.

Tota una casa amb rodes que et permetrà arribar a qualsevol lloc que et proposis