Barcelona és un punt de partida únic pels teus viatges en Camper. La seva ubicació geogràfica privilegiada, el fa un lloc idoni per arrencar la teva aventura camper a Catalunya, Espanya, el sud de França o la Europa Central. L’aeroport internacional de Barcelona connecta amb les principals ciutats del mon i ens troba a 2:30 h. en tren de Madrid. Les nostres camper t’ofereixen el gran avantatge de poder triar tots els

Al nord de Barcelona trobem La Costa Brava i el seu punt més al nord el Cap de Creus.. Podem començar visitant Girona, important ciutat que te un centre històric molt viu combina botigues i llocs històrics. De camí cap al Cap de Creus, passem per Sant Pere Pescador on es celebra el campionat del mon de windsurf, pots pernoctar en algun dels càmpings que tenen accés directe a platja i on podràs practicar també esports de mar. Al mateix Sant Pere Pescador es troba Sant Marti d’Empúries on podem visitar les runes de la ciutat.

Camí cap el nord ens passem per Roses i a Roses, val la pena seguir pel camí de terra que entra cap al parc de cap de creus per les cales de Montgoi,  i Cala Joncols, llocs on es pot si el temps ho permet pernoctar a peu de platja. Tornem cap a Roses i enfilem camí cap al Far del Cap de Creus, destí final de la nostre ruta a on part de poder gaudir d’una excel·lent posta de sol, recomanem aprofitar per sopar al Restaurant del mateix far i perquè no pernoctar-hi. De tornada o d’anada passarem per L’Escala, per Cadaqués i Port lligat. Cadaqués mereix recórrer els seus enfilats carrers.

Marcada per la presència de la tramuntana, l’Empordà és terra de gran bellesa paisatgística, de cales i platges encantadores, i també de monuments megalítics, vestigis grecs i romans, art romànic, poblets medievals i el surrealisme de Salvador Dalí. Pero l’Empordà tambè es terra de vins. Des de l’època dels grecs i romans hi ha evidències arqueològiques i documentals que demostren que els vins de les terres d’Empuries i la zona ampurdanesa eren reconeguts per tot l’Imperi Romà. La D.O. Empordà és una regió vinícola amb molts cellers interessants de conèixer com La Vinyeta, Mas Geli, Clos d’Agon o Espelt.

Si voleu pernoctar per la zona us recomanem les següents àrees per a camper:

  • Autocaravaning Palamós té 45 places i una tarifa de 17€ per pernocta, electricitat i wifi. Disposa també de bugaderia, lavabos, dutxes i vídeo-vigilància les 24 hores. Està a poc més de 300 metres de la platj
  • Sant Feliu Guixols Aparcament de 20 places amb una tarifa de 15 euros. L’estada màxima autoritzada és de 28 hores. Té la platja a 150 metres,
  • El Camper Park Massís de l’Montgrí té 34 places i una tarifa que va dels 8 als 16 euros d’octubre a maig, i dels 10 als 18 euros de juny a setembre i per Setmana Santa. Només el canvi d’aigües costa 3 euros. Compta amb dutxes i rentadores. Es troba en el punt d’entrada a Parc Natural de l’Montgrí.
  • Autocaravaning Park Roses L’àrea està situada a la carretera C-260 que uneix les ciutats de Figueres i Roses. Tarifes: Pernocta: 10 € -14 € / dia (segons temporada). Canvi d’aigües: 3 €. Electricitat: 3 € / dia. Només canvi d’aigües en ruta: 5 €.