Consells

Llibres que t’encantaran si ets aventurer

A Campermòbil ens encanta viatjar en camper, però també poder fer-ho a través dels llibres! És per això, que aquest mes et recomanem 4 llibres que pots afegir a la teva #wishlist :

  • Van Life: Your Home on the Road de Foster Huntington, explica la història biogràfica de l’autor, qui va deixar la seva feina a la ciutat per recórrer els Estats Units en una camper al costat del seu gos.
  • The Camper Van Biblia: Live, Eat, Sleep (Repeat) de Martin Dorey és una guia completa per a aquells que volen viure en un camper, amb consells per a la construcció i la decoració del vehicle, així com suggeriments de llocs per visitar.
  • Into the Wild de Jon Krakauer, explica la història real de Christopher McCandless, un jove que ho abandona tot per viure a la natura i emprèn un viatge solitari cap a Alaska.
  • Eat, Pray, Love d’Elizabeth Gilbert és una obra autobiogràfica que explica la història d’una dona que deixa enrere la vida a Nova York per viatjar per Itàlia, Índia i Indonèsia a la recerca d’equilibri i autodescobriment.

Què et sembla la selecció? Has llegit algun d’aquests títols? Ens en recomanes algun altre?

Viatja al teu estil amb Campermòbil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *