Apps

Apps que t’ajudaran a viatjar en camper més fàcilment!

Quines són les millors aplicacions per a viatjar en camper? A continuació ens proposem explicar-te quines són les millors que hem provat i les que no podem deixar de recomanar-te per als teus viatges en camper o autocaravana.

N’hi ha per a tots els gustos i cada dia són més funcionals. Aquesta és la nostra selecció de millors aplicacions per a viatjar en autocaravana:

  • Caramaps: Una aplicació molt completa i amb un disseny molt cuidat. Caramaps compta amb uns 60.000 llocs situats en un mapa on podràs filtrar per serveis, tipus d’àrees, càmpings, aparcaments i molt més. A més la mateixa aplicació et permet traçar una ruta encarregant-se ella mateixa de guiar-te. Podràs crear etapes on dormir, parar a descansar, etc. En funcionar tant des del mòbil com des de la pàgina web, pot ser-te molt útil si vols planificar alguna cosa abans de posar-te al volant i emprendre la marxa. Podràs fer les teves rutes o marcar nous punts d’interès que encara no estan en el mapa perquè altres persones puguin també gaudir d’elles. Per últim, compta amb un geochat. Et permet connectar amb altres persones que estan pròximes a la teva ubicació. Pots d’aquesta manera conèixer gent si et ve de gust o aclarir dubtes des del xat de la mateixa app.
  • Park4night: En ella existeix la possibilitat de consultar el seu mapa en la pròpia web i en l’aplicació mòbil. Compta amb uns 130.000 llocs referenciats, distribuïts en més de 45 països. Una de les funcions interessants de l’aplicació és el botó de «al voltant meu», o «al voltant d’un lloc» els quals t’indicaran els punts referenciats amb els quals compta el mapa en les proximitats. Una sèrie d’icones t’indicarà d’un cop d’ull el tipus d’emplaçament i els serveis amb els quals compte. Igual que Caramaps són el propis usuaris els que fan i donen contingut a l’app. Pots posar comentaris de l’estat de les ubicacions o fins i tot pujar fotos.
  • Furgo Perfectos: Creada fonamentalment pels usuaris del fòrum de campers i autocaravanes més famós de llengua hispana: furgovw. Si t’agrada el món camper, segur que ja has visitat en algun moment el fòrum. Un lloc perfecte per a consultar o plantejar dubtes de tot el món camper. L’app de Furgo Perfectos compta amb infinitat d’espots interessants (moltíssims a la Península Ibèrica) amb una interfície també molt intuïtiva i funcional, i infinitat de comentaris de gran valor de la seva comunitat. Sens dubte et recomanem que la provis perquè puguis avaluar-la per tu mateix.
  • Waze: És l’alternativa a Google Maps. Pots personalitzar-la en indicar-li el model de vehicle que condueixes i així reajustarà algun dels paràmetres. A través d’aquesta app obtindràs informació del trànsit en temps real.
  • Gasolina y Diesel España: Qui no es vol estalviar uns euros en tirar gasolina? Amb aquesta app pots veure els preus del combustible a tota Espanya, actualitzats a més segons dades del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Pots veure-ho en format llista, en el mapa o en la ruta que tu mateix estableixis. També pots ordenar el resultat per distància o per preu, segons prefereixis.
  • El Tiempo: Una altra de les aplicacions per a viatjar que no podem oblidar és alguna per a veure l’estat del temps. Viatjar en camper et permet canviar de pla amb facilitat i anar-te desplaçant a la recerca del millor temps. Amb aplicacions com aquesta allunyar-te de les zones amb majors borrasques et resultarà més fàcil. Amb això el temps deixarà de ser un contratemps.
  • AllTrails: Probablement si t’agrada viatjar en camper, t’agradarà el senderisme i la naturalesa. AllTrails és una aplicació que et permet trobar rutes per a caminar, córrer, muntar amb bicicleta, entre altres, allà on vagis. Existeix una versió gratuïta i una altra versió pro (2,50€/mes) amb més opcions.
  • Wikiloc: Et servirà per a trobar rutes de muntanya, amb bicicletes, senderisme, alpinisme, etc.. Sens dubte és una aplicació molt completa que t’encantarà. Compta amb una versió Premium que pot provar-se durant 15 dies. Després si t’ha agradat pots triar entre dues formes de pagament: Trimestral (4,99€) i anual (9,99€). Ampliant a la versió *Premium aconseguiràs poder usar l’app de manera offline, buscar rutes per zones de pas, enviar les rutes al teu gps (per exemple si tens un Apple Watch), compartir la teva ubicació amb altres persones, avisos meteorològics, etc.

Viatja al teu estil amb Campermòbil!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *